През лятото на 2019 г. в мрежата се появи прогнозата на

...
През лятото на 2019 г. в мрежата се появи прогнозата на
Коментари Харесай

14-годишният астролог от Индия, предрекъл Ковид-19: Нещата ще се влошат на 14 или 20 декември

През лятото на 2019 година в мрежата се появи прогнозата на младежа Абхигия Ананд, само че малко хора й обърнаха внимание. Тогава астрологът описа за наближаващия призрачен сън под формата на пандемия. Едва когато думите му започнаха да се сбъдват, изказването стартира да се популяризира в интернет, припомня blitz.bg. Наскоро младежът направи нова прогноза за 2021 година.

Абхигия Ананд е младеж, който прави изумително точни прогнози. Днес той се счита за народен воин на Индия. Когато всички схванаха, че младежът има заложба, започнаха да го боготворят. Интересно е, че дарбата на Абхигия не е дадена от небето: момчето се занимава съществено с астрология и непрекъснато се развива в тази посока. Новите прогнози показват, че на 20 декември тази година би трябвало да се чака ново огнище на Covid-19.

Аномалното доближаване на Юпитер и Сатурн ще окаже въздействие. През новата година е значимо хората да засилят имунитета си. Това е единственият метод за оцеляване. Могат да се употребяват аюрведични билки като куркума и амрутали. По-добре откажете месото колкото е допустимо повече.

Това освен ще избави здравето ви, само че и ще балансира бюджета ви. Сближаването на планетите в края на декември ще се отрази отрицателно на стопанската система, тъй че е възможна хранителна рецесия. За да оцелеят сигурно, хората би трябвало да изоставен градовете и да спрат да бъдат безкрайни консуматори. Човечеството се нуждае от други условия на живот, както и от екологични артикули.

Хората през идната година ще се оправят с пандемията, само че това ще се случи едвам през ноември. Дотогава мнозина ще премислят редица полезности. Първото предсказване на Абхигия Ананда беше признато с усмивка. Тогава той сподели, че следва борба, като във война, която ще се сътвори отдалеченост сред хората, а доста ще умрат. Днес всички осъзнават, че думите са се сбъднали изцяло, тъй че към този момент слушат втората прогноза. Не е толкоз радостно, само че дава вяра за благополучен край.

Припомняме, че през 2019 година младият астролог предсказва, че светът ще се изправи пред сериозна заплаха. В Youtube видео той изяснява, че през ноември 2019 година – април 2020 година ще възникнат конфликти и бедствия.
„ Ще има напрежение и проблеми при нациите, североизточно от Индия “, са думите му.

Дава и съответни прогнози: изостряне на ситуацията в Пакистан, Иран и Афганистан – страни, в които има непрекъсната неустойчивост и ескалиране на напрежението постоянно е допустимо.
Във видеото момчето загатва, че през интервала ще има голям брой спорове, които може да доведат до избухването на Трета международна война. Предупреждава за икономическа рецесия, като показва, че цените на петрола ще повишат неведнъж.

Той твърди, че ще се появи и нова болест, което бе възприето от някои хора като предсказване за пандемията от Ковид-19. В ново видео той предсказва втора вълна на ковид, която ще бъде по-опасна.
„ Новата вълна може да стартира от 14 декември, когато има цялостно слънчево затъмнение или на 20 декември, когато Сатурн и Юпитер ще бъдат съединени “, гласи още изказването му.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР